Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Kayaker peruskurssi

Kayaker - merimelonnan peruskurssi

Tule melontakurssille ja aloita uusi harrastus ammattilaisen johdolla. Kayaker - merimelonnan peruskurssi antaa vahvat perustaidot melontaharrastuksen aloittamiselle sekä hyvän pohjan melonnan jatkoharjoittelulle. Kurssin suorittanut meloja hallitsee melonnan perustaidot ja ymmärtää riskitekijät vesillä liikuttaessa.

Melontakurssi ei vaadi mitään ennakkotaitoja. Tarvitset mukaan vain sään mukaiset ulkoiluvaatteet sekä juotavaa ja pientä evästä. Opit melonnan perusteet kanssamme turvallisesti ja varmasti. Suurimman osan ajasta olemme vesillä. Ryhmäkoko melontakursseillamme on pieni ja kaikki kouluttajamme ovat kokeneita melonnan ammattilaisia. Osallistujan tulee olla vähintään 15 vuotias (alle 18 vuotiaalta vaaditaan vanhempien lupa).

Katso tästä (pdf): kurssikuvaus - tarkempi kurssisisältö

Hinta: 135 € (sis. alv) 

Hintaan sisältyy koulutus, kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi. Kurssin suoritettuasi saat luottokortin kokoisen todistuksen, jolla voit osoittaa osaavasi melonnan perustaidot (vaaditaan esim. kajakin vuokraamiseen ja melontaseuraan liittymiseen). 

Paikka Päivä  Klo
 Espoo   24.-25.5.2017   keskiviikko klo 18-21, helatorstai klo 10-15 
 Espoo  31.5.-1.6.2017  keskiviikko-torstai klo 17-21.30

 

Järjestämme melonnan peruskursseja myös pienryhmille ja yksityisopetuksena. Yksilöllinen opetus takaa tehokkaan ja mukavan tavan oppia. 

Jos kaipaat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää melontakursseista, ota rohkeasti yhteyttä.

Melonnan peruskurssiMelonnan peruskurssi